Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Etusivu > Info

 

HUOM! Seuraava info on vanhentunutta tietoa (ainakin toistaiseksi), mutta pidetään tässä historiatietona ja infona siitä, mitä tähän taas mahdollisesti jossakin vaiheessa voi tulla takaisin. (19.12.2011)
-----------------------------------------------------------------

 

Kirjautuminen ei aina toimi kaikissa tapauksissa. Vaikka tunnus ja salasana täsmäisivät, ei kirjautuminen aina siirry sivulta toiselle. Voit siinä tapauksessa siirtyä sisällön 'raakasivuille': facecard. Tässä testituloksia toimimisesta:
Ei toimi: IE-selaimen versiot 6 ja 7.
Toimii: IE-selain 5.5, Firefox 2 ja 3, Opera 9.2.

Yleistä

Facecard.fi on vielä vaiheessa oleva leikkimielinen virtuaalisten naamakorttien etten sanoisi käyntikorttien sivusto. Tämä on Facecard.fi:n Suntuubi-versio.

Uploadattavat kuvat voivat olla olla muutakin kuin pärstäkuvia. Vain daevas ja mielikuvitus - ja käytettävissä olevat kuvat - ovat kattona. - 'Meidän Rekku' - virtuaalinen käyntikortti koiralleni! Why not? - Tai muille kotieläimille. - Tai autolle. - Tai ... luontokuva ...

Taustasta vielä sen verran, että tämä liittyy erään amk-opiskelijan työharjoitteluun ja harjoittelijan ohjaukseen ja opastukseen.

Ohjeet

Käyttäjä luo itselleen ensin käyttäjätunnuksen ja kirjautuu sisään tällä tunnuksella. Sitten käyttäjä lataa kuvan. Sen jälkeen tekee yhden tai useamman korttimäärityksen. Yhtä käyttäjätunnusta kohti voi olla vain yksi kuva. Käyttäjätunnuksella voi olla korttimäärityksiä  useampia, mutta niisä kaikissa on sama kuva. Kun käyttäjä lataa uuden kuvan, se korvaa vanhan kaikissa korttimäärityksissä.

Säännöt

Hyvät tavat yms ... jne ... - puolin ja toisin ...

Sääntöjä hiotaan ja tarkennetaan tarpeen mukaan. Facecard.fi pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Muutokset astuvat voimaan tarvittaessa heti.

Tämä vaihe julistetaan vielä kehitys- ja kokeiluvaiheeksi. Alkuvaiheessa luotuja käyttäjätunnuksia ja niihin liityviä korttimäärityksiä sekä ladattuja kuvia tultaan ehkä poistamaan sivuston tietokannasta. Niiden tietoihin saataa jäädä keskeneräisestä tietokannasta johtuen sellaisia teknisiä puutteita, jotka haittaavat myöhenpien versioiden käyttöä. Mutta - ne voi perustaa sitten uudelleen!

Kaikki on tässä vaiheessa täysin ilmaista. Käyttäkää hyväksenne. Mitään maksullisia lisätoimintoja ei ole, mutta niitä saatetaan suunnitella, jos tästä tulee hyvä ja jos tämä saa suosiota. Näin se nykyään menee. Fair Play!

Yhteystiedot

Kaikille näkyviä viestejä voi tietenkin jättää vieraskirja-merkintöinä, blogi-kommentteina tai osallistumalla keskusteluun Facecard-webringissä. Jos et halua viestisi näkyvän kaikille, niin vieraskirjan ja blogin viestit voi ruksata yksityisiksi, jolloin ne näkyvät vain facecard-webmasterille. - Lisää / tarkempia yhteystietoja annetaan, kun (jos) tämä systeemi potkaistaan kunnolla liikkeelle.

Voit innostaa webmasteria koodailemaan tätä juttua eteenpäin ilmaisemalla mielenkiintosi jollakin nyt käytössä olevalla yhteystavalla!

 

©2020 facecard - suntuubi.com